Edebiyat Fakültesi Sosyal Sorumluluk Komisyonu Formları

“I. Geleneksel Bir Fikrim Var Yarışması” Jüri Ön Değerlendirme Sonuçları 26.06.2021

Edebiyat Fakültesi Sosyal Sorumluluk Komisyonu tarafından hazırlanan formlara, form başlıklarına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

“Bir Fikrim Var” 1. Geleneksel Sosyal Sorumluluk Projesi Yarışması Başvuru Formu

Ben de varım (Gönüllü Formu)

Fakültemiz Sosyal Sorumluluk Komisyonu çatısı altında yer alabileceğiniz çeşitli gönüllülük alanları bulunuyor. Bunlar hakkında bilgi almak ve kendinize uygun bulacağınız faaliyet ve projelerde görev almak isterseniz bu kısa formu doldurabilirsiniz.
‘Ben de varım’ diyen fakültemiz mensuplarını toplumsal fayda sağlamak adına renkli ve güçlü bir takım olmaya, kurumsal sosyal sorumluluk bilincimizi güçlendirmeye davet ediyoruz.

DEÜ Edebiyat Fakültesi Sosyal Sorumluluk Proje/Eğitim/Kampanya Öneri Formu

Edebiyat fakültemiz barındırdığı bölümler ve topluma duyarlı mensupları ile sosyal sorumluluk bilinci yüksek bir fakültedir. Biliyoruz ki bu bilinçle çok güzel çalışmalar yapan öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz var.
Proje, eğitim, kampanya ve düzenli sosyal sorumluk faaliyet önerilerinizi bizimle paylaşmak isterseniz bu formu doldurabilirsiniz.

Edebiyat Fakültesi Sosyal Sorumluluk Komisyonu olarak sizi destekleyebileceğimiz alanlar
– Fikrinizin ön değerlendirmesin yapılması ve geri bildirim verilmesi
– Belirlenen amaç ve hedefler doğrultusunda fikrinizin geliştirilmesi
– Süreç planlaması ve proje yönetiminde destek olunması