Ulusal Staj Programına Yerleşen Öğrencilerin Yapması Gerekenler !!!

Yayınlanma Tarihi ve Saati: 06/06/2024 - 9:49 - Görüntülenme: 450

Ulusal staj kapsamında bir kuruma staj yapması için yerleşen öğrencilerin yapması gerekeneler aşağıda açıklanmıştır.

Bu işlemleri yapmayan öğrencilerin sigorta girişleri ve diğer işlermleri yapılmamış olacağından stajları geçersiz olacaktır.

1- Fakültemiz Sayfasında- Formlar Kısmında Bulunan- “Ulusal Staj (Staj seferberliği) başvuru ve kabul formu(iki nüsha)” formu çıkartılıp, doldurulup ilgili yerlerinin imzalatılması gerekmektedir. (Bölüm staj komisyonuna ve staj yapacalacak yere imzatılmalıdır)
2- Öğrenci işleri ofisinden alınacak “Ulusal staj ilgili makama formu” Fakültemiz Sekreteri Gülay Sayar’a imzatılmalıdır.
3- Başvuru formunu sigorta girişleri için en geç staj başlamadan 10 gün önce Fakültemiz Dekanlık Katı- Mali İşler ofisinde bulunan Orhan Özgüç Bey’e (orhan.ozguc@deu.edu.tr) teslim edilmesi gerekmektedir.

BU İŞLEMLERİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJLARI GEÇERSİZ SAYILMAKTADIR.