2023-2024 Güz Dönemi Sonrası Tek Ders Sınavı

Yayınlanma Tarihi ve Saati: 15/01/2024 - 15:39 - Görüntülenme: 1041

2023-2024 öğretim yılı güz dönemi sonu tek ders sınavları, tüm dersler için 28/02/2024  günü saat 14:00’te yapılacaktır.

Başvuru Tarihi: Başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 14/02/2024 Saat 17:00’dir.

Başvuru Şekli: Öğrencilerimiz aşağıdaki linkte bulunan formu çıkartıp doldurup imzaladıktan sonra Fakültemiz Evrak-Kayıt birimine elden teslim ederek başvurularını yapabilirler.

Sınava Girmeye Hak Kazananların Duyurulması: Başvurular tamamlandıktan sonra sitemizde duyurulacaktır.

Tek ders sınavına dair genel şartlar :

Sekiz yarıyıllık öğretim planının tamamından, güz veya bahar yarıyılı dersi olmasına bakılmaksızın, başarı sağlanamamış tek bir ders olması.

Tek ders sınavından AA notu alındığı takdirde genel kümülatif not ortalamasının 1,99 ve altında kalmayacak durumda olunması.

Başarısız olunmuş tek dersin, Beden Eğitimi, Halk Oyunları,Müzik, Staj, Bitirme Tezi-Lisans Tezi-Bitirme Projesi derslerinden biri olmaması.

Başarısız olunmuş tek dersin daha önce alınmış olması.

Başarısız olunmuş tek dersin Devamsızlık(D) nedeniyle kalınmamış olmaması

Tüm derslerden başarılı not alınmış olmasına karşın mezuniyet şartı olan 2,00 kümülatif ortalama sağlanamamış olması halinde tercih edilen bir dersten tek ders sınavına katılabilmek için genel kümülatif ortalamanın tek ders sınav sonucu ile 2,oo veya üzerine çıkabilecek değerde olması.