2024 YKS İle “Amerikan Kültürü ve Edebiyatı”, “İngilizce Mütercim ve Tercümanlık”, “Psikoloji”, “Karşılaştırmalı Edebiyat” ve “Rus Dili ve Edebiyatı” bölümlerimize yerleşen adayların dikkatine.

Yayınlanma Tarihi ve Saati: 14/08/2024 - 10:17 - Görüntülenme: 633

Üniversitemizin kısmen ya da tamamen yabancı dille eğitim veren ve zorunlu hazırlık sınıfı bulunan programlarına kayıt yaptıran öğrencilerden, yabancı dil hazırlık sınıfından muaf olmak isteyenlerin “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” na  (İngilizce, Rusça) katılmaları zorunludur.

Muafiyet sınavı 3-4 Eylül 2024 tarihlerinde Yabancı Diller Yüksekokulu’nda (Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi Adatepe Mah. Doğuş Cad. No:207-AB, 35390, Buca/İZMİR) yüz yüze yapılacaktır.

Yabancı Dil Muafiyet Sınavı hakkındaki bilgilere (sınav saati ve sınav salonu) https://ydy.deu.edu.tr/tr/ adresinden ulaşılabilir.

(Tel: 232 301 63 18-42) (E-Posta Adresi: ydy.ogrenci@deu.edu.tr)

Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Uygulama Esasları