Türk Dili Dersi Vize Mazereti Hk. (güncellendi)

Yayınlanma Tarihi ve Saati: 18/12/2020 - 13:25 - Görüntülenme: 620

Fakültemiz Bölümlerinde Türk Dili I dersini vermekte olan hocamız Öğr. Gör. Burcu ÇAKIN ERDAĞ’ın mazeret sınavlarıyla ilgili duyurusu aşağıdadır;

Değerli öğrenciler,

Sistemde yaşanan sıkıntılardan dolayı vize ödevi için süreniz yeniden tanımlanmıştır. Buna göre tüm öğrencilerin ödev dosyalarını 25 Aralık 2020 saat 17.00’ye kadar yüklemeleri gerekmektedir.

Bu tarihe kadar herhangi bir geçerli mazereti olup ödevini yükleyemeyen öğrencilerin 29 Aralık 2020 Salı günü mesai bitimine kadar mazeretlerini bildiren bir e-posta ile bölümlerine başvurmaları gerekmektedir.

Mazereti kabul edilen öğrenciler, 30 Aralık 2020 – 2 Ocak 2021 tarihleri arasında Sakai sistemindeki “Ödevler” sekmesinden ilan edilecek olan ödev konusunu ve değerlendirme kriterlerini görebilecek ve ödevlerini yükleyebileceklerdir.

Hepinize başarılar dilerim.