Özel Öğrencilerimizin Mezuniyet İşlemleri Hakkında

Yayınlanma Tarihi ve Saati: 17/07/2018 - 10:40 - Görüntülenme: 506

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Bahar yarıyılı sonunda Özel öğrenciliği başarı ile tamamlamış tüm özel öğrencilerimizin yapması gereken işlemler şunlardır;

e-debiy@t – Sanal Öğrenci İşleri Sayfası- Formlar içeriğinde yer alan Mezuniyet İçin İlişik Kesme Formu‘nun doldurulması,

Form üzerindeki ilgili birimlere, ilgili kutucukların onaylattırılması ( Bölüm Başkanlığı,  Merkez Kütüphane ve Cübbe ve Biniş alınan birim veya kişiden teslim onayı) gerekmektedir.

Formun Öğrenci Kartı ile birlikte (resim ve mezun bilgi formu özel öğrencilerimizden istenmemektedir) fakültemiz Evrak Kayıt Bürosu 2. Kat D-201 teslim edilmesi gerekmektedir.

Öğrenci Kartını kaybeden öğrencilerimiz e-debiy@t – Sanal Öğrenci İşleri Sayfası- Formlar içeriğinde yer alan Kayıp Öğrenci Kimlik Kartı Başvuru Dilekçesi ve Formu‘nu Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne onaylattırdıktan sonra, onaylı belge mezuniyet formuna eklenecektir. Mezun olan öğrencilerimizin kayıp kart için para yatırmasına gerek yoktur.

Bu işlemi tamamlayanların not durum belgeleri Üniversitemiz Rektörlüğü’ne gönderilecektir.