2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavları

Yayınlanma Tarihi ve Saati: 23/06/2017 - 18:52 - Görüntülenme: 666

2016-2017 öğretim yılı bahar yarıyılı sonu, tek ders sınavları tüm dersler için 13 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 14:00’te yapılacaktır.

Tek ders sınavına katılacak olan tüm öğrencilerimizin, Sanal Öğrenci İşleri sayfamızda, Matbu Formlar başlığı altında yer alan Tek Ders Sınavına Katılma Dilekçesi’ni doldurarak, sınav tarihinden önce Dekanlık Katı D201 nolu Evrak Kayıt Bürosu’na bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı sınav programları ilgili bölümler tarafından ilan edilecektir.

Tek ders sınavına dair genel şartlar:

Sekiz yarıyıllık öğretim planının tamamından, güz veya bahar yarıyılı dersi olmasına bakılmaksızın, başarı sağlanamamış tek bir ders olması.

Tek ders sınavından AA notu alındığı takdirde genel kümülatif not ortalamasının 1,99 ve altında kalmayacak durumda olunması.

Başarısız olunmuş tek dersin, Beden Eğitimi, Halk Oyunları veya Müzik derslerinden biri olmaması.

Başarısız olunmuş tek dersin daha evvel alınmış ve devamsızlık nedeniyle kalınmamış olması.